Inschrijven en betalen

Online via deze website.

Uw inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer BE85 4391 0770 0106

U kan rechtstreeks via de website online betalen.

Het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is dus aangewezen!

Algemene weetjes

* Alle themavakanties lopen telkens van 9 tot 16 uur en er is gratis opvang voorzien van 8.00 tot 9.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. In Sint-Genesius-Rode is er opvang van 7.30 tot 9.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur.

* De activiteiten worden begeleid door ervaren en opgeleide monitoren

* In de prijs zijn de lessen, materiaal, verzekering, de accommodatie, een koekje in de namiddag en onbeperkt water inbegrepen. Lunch, een middagdrankje en eventueel een stukje fruit brengen de kinderen zelf mee.

Opvang

* We voorzien ’s avonds opvang tot 17u00, gelieve dit te respecteren.

* Er wordt een boete van € 5 aangerekend per kwartier dat u uw kind te laat afhaalt. Kind afhalen om 17u16 = €5, kind afhalen om 17u31 = €10, enz …

Leeftijd

We gebruiken het geboortejaar om de leeftijdsgrens te bepalen om te mogen deelnemen aan onze kampen. Er is steeds een marge van een aantal maanden, zowel ouder als jonger. Een marge die ons toelaat om het kind alsnog te bevestigen om deel te nemen aan een bepaald kamp. Indien uw kind niet binnen de leeftijdsmarge valt kunnen we het intern bekijken.

Voor onze Ratjetoe kampen (kleuters) is het belangrijk dat het kind zindelijk is en hij of zij reeds schoolervaring heeft

Annulatie inschrijving

Een facultatieve annulatie optie kost € 5,00 per periode en per kind.

Indien er tot 6 weken vóór aanvang  van het kamp wordt geannuleerd, volstaat deze annulatie optie en is een doktersattest niet vereist om het inschrijvingsgeld volledig terug te krijgen.

Annulatie binnen de 6 weken voor aanvang van het kamp wordt enkel terugbetaald op basis van een annulatie optie en een doktersattest.

Afwezigheid van één of meerdere dagen tijdens een kamp wordt ook enkel terugbetaald op basis van een annulatie optie en een doktersattest.

Kortingen, voordelen en attesten

De meeste mutualiteiten betalen een deel van het inschrijvingsgeld terug. Informeer ernaar bij je mutualiteit.

Attesten voor de mutualiteit (en eventueel fiscale attesten) zijn beschikbaar op uw ouderportaal via ”menu”, “mijn inschrijvingen”. U kan deze downloaden, 14 dagen na afloop en administratieve verwerking van het kamp en na het invullen van het rijksregisternummer van de deelnemer en de ouder.

Meer informatie omtrent fiscale attesten vind je via volgende link: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/jeugd/andere-diensten/belastingvermindering-voor-kinderopvang

Onze Jongerenspaarkaart per gezin, geeft recht op één gratis kamp na 10 deelnames. Deze spaarkaart wordt digitaal bijgehouden in ons systeem. Wanneer deze kaart vol is zal u hiervan een mail ontvangen en zal er automatisch € 95 in uw spaarpotje terecht komen. Dit bedrag kan u dan gebruiken bij een nieuwe inschrijving en zal automatisch verrekend worden.